Schakel tracing in

Tracing is een manier om gedetailleerde informatie over de activiteit van het programma te registreren. De experts van de Klantenondersteuning van Kaspersky gebruiken tracebestanden om problemen op te lossen. Je kunt de registratie van app-gebeurtenissen inschakelen om tracebestanden aan te maken en ze op verzoek te versturen naar de Klantenondersteuning. Standaard is de registratie van programmagebeurtenissen uitgeschakeld.

Registratie van gegevens in tracebestanden inschakelen

Belangrijk: Schakel tracing alleen in als een deskundige van de Klantenondersteuning je dit vraagt.